Dýchej...
Zavři oči - zvíře smělé
zavři oči - nedospěle
Zříš - snad budoucnost oranžově rudou
Zříš - snad jak se staneš zrůdou?!
Vnímej - harmonii vyrovnání
Vnímej - jak ti v nádechu nikdo nezabrání
Dýchej - a očekávej věčný pád
Dýchej - snad přitom chladný vítr bude vát
Přečteno 314x
Tipy 4
Poslední tipující: dream in emptiness, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)