síla-nebe-svoboda
Anotace: třidvajednanulateď
Líná léta praxe
v prach se obrátila
línám samým blahem
jedním tahem SÍLA
Sešli jsme se, lásko
sešlí láskou, milostiplní
za držení NEBE jsme
zadrženi, má lásko
Dnes, za slovo ubodán
SVOBODA mezi žebra
ach, lásko přiviň mě
křivomodrý ret, lásko.
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: J sh' T r' k
Komentáře (0)