Sioraku, Milane, Láďo, díky za veršované odezvy.
Nakonec jsem přidal do komentáře původní verzi, kterou jsem pro účely aforismu záměrně ořízl.
12.08.2010 09:30:00 | Špáďa
Manželství v záruce?
Papíru cár v ruce
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ máš.
V posteli zmuchlána?
Reklamuj u tchána
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ nebo se víc chlape snaž!
Nezvládá kuchyni?
Obrať se na tchyni,
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ nebo jí kuchařku vraž!
12.08.2010 09:11:00 | Špáďa
Byla milá
byla hezká
teď je z ní
suchá treska.
Neber kámen
ženo moje
cenu větší
(než já)
má kupka hnoje!
11.08.2010 22:12:00 | Zasr. romantik