Růženec
Anotace: Nemusí se vám to líbit, psala jsem jen svůj současný pocit. To, že v beznadějných situacích je tu modlitba a myslete si, co chcete...
Do ruky beru růženec dřevěný,
nevím, jak dál,
volám o pomoc.
Do ruky beru růženec dřevěný,
kdosi radost mi vzal,
ne však nemoc.
Do ruky beru růženec dřevěný,
srdce mám sevřené,
slzy kanou.
V ruce už svírám růženec dřevěný,
tváře slzou skropené
červeně planou.
V ruce teď svírám růženec dřevěný,
prosím o pomoc, od toho,
co tísní duši mou.
Ano, jen ten růženec dřevěný,
záchránit může mnoho,
mou duši zlomenou....
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: rezina
Komentáře (0)