On si nablil do kalhot za dva tisíce
nashledanou vy psi proradný
doufám, že vás zase brzy uvidím
pořád nafouklý a zbabělý
naoko drsný a nejlepší
jen si běžte do svýho ráje
pro to, aby jste byli lepší
ale uvnitř vás to stejně hnije
a dejte pozor, ať vám nezavřou
to se ale bohužel nestane
protože jste vítáni
hlavně vaše kapsy a dámy
jen si běžte, já proti vám nic nemám
Komentáře (0)