Ten můj anděl
Anotace: napadlo mě při čtení jedné kouzelné básně zde
Sbírka:
Na cestě
Ten můj anděl
je štětka
šlape si klidně za prachy
má svou čest a srdce otevřený
já ho mám ráda
přijde vždy v pravý čas
políbí ti krvaví koleno
a smázne šmouhy co máš na duši
duhovým smíchem rozjasní ti čelo
vystaví účet a jde dál
stačí
prý pár modliteb a požehnání
zbyde ti úsměv co si s tvou pusou hrál...
Přečteno 407x
Tipy 20
Poslední tipující: Javavia, Divoženka1, carodejka, Strixa, s.e.n, ilona, labuť, Hazentla, CULIKATÁ, Juraj Hrom, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)