jo vítr ve vlasech to je moje a nožky od rosy,hmmm... krása teda když nejsou moje páč ty moje haksny no prostě žádná sláva... :o)))
16.08.2010 17:05:00 | jedam
Moc hezká a uklidňující básenka, včera mne moc bolely nožky a tak miláček, ač byl v práci, když měl chviličku, já za nejednu hubičku, jsem si nachala od něj jemnou masáž... za chviličku budeme zas spolu, ještě mám chvílu čas, a tak ho věnuji básenkám, než se vydám na cestu. :o)
13.08.2010 08:33:00 | NikitaNikaT.
Tak si tu navlékám culínkaté sluníčkové korálky času,myslím na Tvůj vysmátý obličej a přeji šťastnou lásku...chlapa co srdce pohladí :-)
12.08.2010 16:40:00 | ilona
Korálky času jsou fakt senzační. Navlékám si je na nitku ze snění a těším se, až mi ozdobí zítřek :-) ST!
12.08.2010 15:17:00 | Pevya
Už dlouho jsem nečetla tak krásně optimistickou básničku, ve které se stíháš radovat z toho co je stejně jako se těšíš na to, co pěkného k tobě přijde. :-) Díky! ST
12.08.2010 10:27:00 | Anita Buchtová