Neboj se
Anotace: ... každý začátek je těžký ...
Nejde se rozplynout v nicotě,
rozpustit v obláčku mlhavém,
nestojíš tváří v tvář porotě,
je to boj v rybníku bolavém.
Je těžké se naučit lásku brát,
o mnoho těžší než dávat,
tak, jako odchod od Tvých vrat,
je mnohem těžší návrat.
Niterné nitky se splétají,
tahají za zmrzlé konce,
v hlubinách sníváš si o ráji
a v dáli slýcháš zvonce.
Ještě se plamínek naděje
tam někde v koutku schoval,
potkáš ji, ona se usměje,
neboj se začít znova.
Přečteno 331x
Tipy 30
Poslední tipující: malá slečna, kuskus pruhovaná, Sweet KiWi, vodnař, bobi bobie, poustevník Jirka, Vjeršotepec, zelená víla, Mbonita, Jiná, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)