Mým světem
Anotace: ...věčně a nesmyslně soupeříme, jsme sobci s klapkami na očích a jsme přesvědčeni, že je to tak správně
S hlubokou bolestí v srdcích oznamujeme, že se nám dnes narodil NEZÁJEM
dva světy prorostlé, jeden se ztrácí
ze stromu důvěry větve se kácí
dva světy smíšené, půl zmizet musí
ve vodě zvířené písek kapky dusí
dva světy zakleslé, jeden v hloubce mizí
ze skály neoblomné zaleskne se zlato ryzí
dva světy raněné, čí krev však roní?
vzduch je jí prosycen, jak mocně tu voní!
dva světy zbloudilé cestu si razí
k zemi je nevděk a pýcha srazí
dva světy dospělé, jeden dětský tu chybí
čas každému ukrojí kolik se mu zlíbí
dva světy spojené, jen tenká nit je pojí
duše odřené, ty rány snad snaha zhojí
ze dvou světů když ukradneš jeden
pak prázdno je tu, zloděj je NEZÁJEM.
Přečteno 325x
Tipy 5
Poslední tipující: labuť, Petbab, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)