Každej a já
Anotace: můj básnický debut
Každej po tobě pořád něco chce,
snaží se z tebe udělat blbce.
To se ti však dopustit nechce,
nevzdáš se jim jen tak lehce.
Každej od tebe něco čeká,
pořád se někomu nelíbí co a jak tvoje já dělá,
nejsou si jisti, že tvá budoucnost bude nějak skvělá,
tvá vize je však stále bdělá.
Nezbývá než s tím vším se znovu porvat,
snažit se ze života co nejvíc urvat.
Uvědomuješ si jak snadný je to celý posrat,
ale stejně nesmíš přestat doufat.
Přečteno 240x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
Komentáře (0)