páv na provaze
měly bysme vyrazit
a vylízt až nahoru
chceme vědět co je nad tím
nad světly nad stromy
v koruně skáče veverka
a nikoho neruší
je tajná
nikdo ji nevidí
je silná
chceme vědět co je nad tím
nad propastí
chceme být ožralí
a provazochodec
se dívá a kinklá
přejde na druhou stranu
ladným krokem páva
a rozesmívá kolemjdoucí
skřekem
pána na provaze
ještě na něm chodí
ještě je dobrej
ten nejlepší
na kterýho lidi křičí
a milují ho
pána na provaze
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: pamp_elka, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)