Spolek múz
Políbit mě múza zpěvná
v notách poslala bych ti přiznání,
že s tebou umím si představit věcí víc,
než je ti známo.
Znáš mě,
jak nikdo jiný nezná.
Ukrytá v pianu zahrála bych s vášní,
co ztrácíme podruhé
a že je nám to pořád málo.
Políbit mě múza hraní
další tragédie by se nekonala.
Hlavní role jsou již ve tvém obsazení
a premiéra bude jistě dokonalá.
Nakonec jediná z múz
-co mě políbila-
je ta tvá
-múza osobního kouzla-
Přečteno 265x
Tipy 5
Poslední tipující: jedam, Elisha, carodejka, malá slečna
Komentáře (1)
Komentujících (1)