Na Cestu
Uletěl papírek průvanem zdvihlý
za oknem od deště oči se mihly
touží po objetí v růžových sadech
ač ujíždí pryč po bílých hadech
Zasním se o horách, hned taky o lese,
o obřích knedlících, kdo mi je donese?
Odpusť mi samotu s verbálním mučením,
pak smíš mě trestat, třebas i tlučením...
Přečteno 369x
Tipy 11
Poslední tipující: malá slečna, Mbonita, CULIKATÁ, WAYWARD, Maro Deives, Květka Š., hanele m., ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)