Já byl slunce a ty svět...
Rozpijem se do kaluží,
splynem spolu naposled,
touha všechnu vášeň zmrazí
a z vášně se tak stane led.
Složíme svá křídla něhy,
jako stránku starých zašlých knih,
sucho v duši po dnech vláhy,
z vína jak by stal se líh.
Jen letmí pohled do očí,
poví víc než tisíc vět,
tys byla pro mě celý svět
kolem nějž se slunce netočí...
Přečteno 320x
Tipy 9
Poslední tipující: Frr, Jajina, 6thSun, labuť, Gothic_Angel, CULIKATÁ
Komentáře (0)