Bezcitnost
Když pít, tak pořádně,
když sex, tak nezávazně,
když lásku, tak bez citu,
škoda, že nejsi tu.
Když to poruším,
joo, tak trpím,
když vzpomenu si
na tebe,
joo, tak ti tu
bezcitnost závidím.
Přečteno 273x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., vodnař, Jiná, malá slečna
Komentáře (2)
Komentujících (2)