Na pohlednici
..Posílám pohlednici
jo,já si na tě vzpomněl
je skoro už šest hodin
a vozy město čistí
dej si ji na lednici
a přečteš-li to po mně
zjistíš jak se hodí,
že umíš dobře čísti...
lásko,moje smělá
já vím,že nejsem Presley
ten umí to,ten tohle
no a mě básně svědčí
kdybys číst neuměla
a já bych ti měl kreslit
pak by každý pohled
musel být třikrát větší
..ještě,že číst umí
tak máme malé schránky
a tudíž i víc místa
dneska v předbouřkovém dusnu
já dám si v něm dva rumy
domů půjdu bez ochranky,
budu noční komparzista
a na své posteli usnu...
Přečteno 287x
Tipy 11
Poslední tipující: WhiteSkull, Lota, ilona, carodejka, labuť, Květka Š.
Komentáře (4)
Komentujících (3)