Město červánků
Anotace: . . .plaché, tiché, milující. . .
je příliš tiché
a obestřené tajemstvím
aby v něm mohl
existovat skutečný život
. . .
příjezd do červánkového města
halí růžová mlha,
ruce, které vítají
neznámé poutníky do jeho srdce
. . .
uprostřed tichého náměstí
stojí krásná kamenná kašna
v níž plavou malé želvičky
. . .
nad hlavami nám letí
červený balón
s nápisem
Vítáme Vás
. . .
my se usmějeme a v závětří
nás zasype záplava
červených balónků
s červenými srdíčky
. .
cítíme, že nás mají rádi
a i když jsou plaší
a nikoho na své cestě
červánkovým městem nepotkáváme
lásku vyjádřit umí
.
někdy fyzická přítomnost
neřekne tolik, co
vzájemná nitra duší
Přečteno 309x
Tipy 15
Poslední tipující: hašlerka, ilona, Květka Š., CULIKATÁ, Jiná
Komentáře (2)
Komentujících (2)