MÁM TĚ RÁD, NA TO NEZAPOMÍNEJ
Anotace: . . .slova důležitá. . .slova poslední. . .před smrtí
Vepsán ve tváři
vzkaz zalíbení
v srdečné záři
posílám políbení
. . .
dotykem promlouvám
slovy textu písně
ústům tvým domlouvám
do srdíčka píšu krasopisně
. . .
TY, jsi krásná
já jenom pouhý duch písmen
noc zamilovaná a jasná
se vymalovala do zářivých jisker
. .
v nekonečném objetí
chci tě líbat hodiny
slzy společného dojetí
uzavřou nad námi mořské hladiny
.
tak se usměj, neumírej
s Tebou chci umřít v jednom dni
MÁM TĚ RÁD, NA TO NEZAPOMÍNEJ
to jsou má slova poslední
. . .a i ty odezní. . .
Přečteno 261x
Tipy 18
Poslední tipující: hašlerka, Miroslav Možný, ilona, Psavec, labuť, Mbonita, CULIKATÁ, Květka Š., Jiná, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)