Béčková tragikomedie
Ne,vůbec to nebylo romantické
To konce většinou nebývají
Smrt, nešťastná láska....
Špatně napsaná tragikomedie
Napsaná životem
S náhlými změnami
Ozdobenými patosem
Jen holý neúspěch
Kyselina v žaludku
A nebáli bychom se
Mávnout nad tím rukou
Protože ne bolest
Ale city jsou návykové
Zvykneš si na křeče
Stejně jako na pocit sytosti
(Ne motýlci ale můry letají v břiše)
Na tragédie se obvykle
Chodí do divadla
Hlavně nebrat drogy
Jen se tak opíjet
Obdivovat se hereckým výkonům
Barmanky za pultem(nenápadný talent)
Když tvrdí že došel rum
A vykuřovat si z hlavy
Zbytečné myšlenky
Zhořklé emocemi
Zatěžkány rádoby osudem...
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (1)
Komentujících (1)