Bez sebe
Prý se chci
-vyžehlit-
z vlastních
pocitů
A možná
-utéci-
ze svého
těla
Svět je teď
-tak nějak-
chladný
a bez citu,
jen já se uvnitř
rozechvěla
Z kohoutků nepoteče
-barevná voda-
květiny na louce
nebudou tančit
Tak v rytmu valčíku
do Světa,
vypustit duši,
všem patřit
Přečteno 305x
Tipy 7
Poslední tipující: Sharáda, Psavec, malá slečna, labuť, CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)