Ať je to jak chce..
Anotace: psáno včera, v ne moc příznivé situaci..
Hloupí lidé, když myslí, že láska je půl víry.
Však jednou nám všem stejné míry,
změří Ten kdo ovládá všechny síly..
Velcí malými se stanou,
bohatství i chudoba již půjde stranou,
až před ním všichni v jeden čas stanou..
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)