Vrah..
Anotace: co k tomu říct...
Svou píseň polední,
chci ti věnovat.
Než vydám se na cestu poslední
zahrát ti ji i zazpívat.
I vzpomínka na tebe,
u srdce mě hřeje.
Když dívám se na nebe,
vidím, že všechno nám přeje.
Musím ale už jít.
je čas dát Ti sbohem.
Snaž se ty dál šťastně žít,
a zapomeň že stal ses vrahem..
Přečteno 273x
Tipy 1
Poslední tipující: Dragoniana
Komentáře (0)