Rány
Anotace: rána od přítele nejvíc bolí
Když kamarád tě podrazí
a ty se cítíš jako na dně
svěs hlavu a odejdi pryč.
Nemá cenu bojovat
když bojoval bys sám.
Rána do zad příjde nečekaně
a bolí víc, kor když projde ti srdcem.
Stáhni ocas mezi nohy jak zpráskanej pes
a uteč.
Přečteno 359x
Tipy 4
Poslední tipující: Dreamer
Komentáře (1)
Komentujících (1)