VRAŤ SE...
Anotace: Vrať mi čas,co jsem ti dal zbytečné jsou nářky, slova ze skal ty stejně nic nezmění krásné je i příští čekání......
Vrať se hloupý sne
vrať se moje stýskání
jen blázen zuby zatne
zbude mu jen hledání
Vrať se ty můj dne
každý jsme jen v čekání
když slunce nám jen zhasne
luna dá jen znamení
Vrať se dálko,cesty krásné
možná zbude loučení
lidem je už všechno jasné
je v tom tolik bloudění
Vrať se lásko,nebe jasné
obláčku krásný v zatmění
možný slib,co je spásné
nikdo však nic nezmění
Přečteno 295x
Tipy 18
Poslední tipující: PPetrushka, PIPSQUEAK, Mbonita, NikitaNikaT., labuť, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, carodejka, Jiná, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)