Bytost na kousky
Anotace: Občas se to stane...inspirace nad ránem
Cítím to v nitru, jak mouka ztvrdlé housky
že moje bytost rozebírá se na kousky
Jak je to možné, že tak stabilní hmota
Z povrchu zemského slehne, dočista natotata?
Vyplývá z toho, že člověk v závěru jest
Prchavějšího základu než okřídlená lest
Kousíček mé duše kutálí se ze srázu
Však nehledá sobě žádnou sladkou oázu
Spočine v prachu všech nízkých energií
Které z něj potu v tváři tu lidskou špínu smyjí
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: Dreamer
Komentáře (0)