Ďáblice
Anotace: Love can sometimes be magic. But magic can sometimes... just be an illusion
Hříšný smích se zařezává,
život vítá ďáblici,
srdce z těla vytrhává,
zmizte už, vy andílci!
Dny i noci probděla,
pro ztrátu svých iluzí,
sto srdečních infuzí,
nečeká už anděla.
Má v tobě jen kamaráda,
nejsi člověk bez těla,
hřeší totiž tolik ráda,
tys byl její odměna!
V pekle už má místo jisté,
volná láska je přec hřích,
není na ní už nic čisté,
snad jen ten kouzelný smích.
Cesta k sobě, noc je mladá,
milenci tě zahřejí,
že už je jich celá řada,
ztratila svou naději.
Přečteno 446x
Tipy 22
Poslední tipující: Aurora., lucajda89, Němý čtenář, Kapka, Churry, Radek.oslov.Šafárik, James Libustka, doktor srdcí, Zorenka Ježková, Gabrielle, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)