s představou 90ti km za sebou tetelím se blahem, že je mi dopřáno jezdit za kamarádkami autem... ale budiž ti to připsáno k dobru... super relax... ;-)
16.08.2010 13:42:00 | nejsembásník
Mno, ač trochu se smutkem, podotknu, že máš levnou posilovnu, ovšem, raději bych četla, že činnost byla spojena s něčím jinčím, než neduhy přírody. ST! za Tvé dílko, ač chmurné, přesto na mě na povrch působí smířlivě a tak jako něco ve smyslu "pozitivně" ne doslova...
16.08.2010 08:15:00 | NikitaNikaT.