Několikrát slevněno
a opět stojí stejně -
za ty tři-čtyři slevy už by to mělo být zadarmo.
17.08.2010 22:22:00 | s.e.n
Psavče, zcela s Tebou souhlasím. Slevičky jsou sprostá lákadla. někdy se vyplatí, jindy zasejkc ne... tím mám aj na mysli, že ne všecko levné, je na 100% dobré. Zkrátka a dobře... někdy se nakupuje fajn, ondy hůř. ST!
16.08.2010 08:12:00 | NikitaNikaT.
Mohli/měli by konečně slevit něco důležitějšího..elektřinu, benzín, bydlení..nebo třeba lásku :-)
15.08.2010 22:40:00 | Chancer
Davové šílenství a nákupní horečky přímo nesnáším... a pak, že je krize... :o)
15.08.2010 22:14:00 | labuť
Není sleva jako sleva, něco je spíš zdražené, koupíš mléko, máslo, chleba, než se ten dav přižene? :-)
Tento týden při slevách v Marks & Spencer se lidičky tak strkali, že to bylo jako v nějaké reality show :-) Při své tvořivosti - nechceš zveršovat ještě tu nákupní akci samotnou, se už těším :-)
15.08.2010 22:11:00 | Bambulka