Já a ty (Rozhovor)
Jednou řeklas mi:
Že trpím vážnou chorobou
že obklopuji se sny
a láska není synonymum dvou
--já tomu odmítám uvěřit--
Jednou řekla jsi:
Že se mnou život není med
Spíš mezi řádky asi
Od základu ti změnil svět
--tak mám i právo jej rozbořit--
Jednou řeklas mi
Že pro tebe hodně jsem
Řeklas mi
nejsem originál ze všech žen
--já tomu odmítám uvěřit--
řekl jsem ti:
každá volba má své následky
že já jsem ty
po smrt od kolébky
--tak máš právo vše rozbořit--
Přečteno 363x
Tipy 9
Poslední tipující: slečna.závist, CULIKATÁ, 5thelement, Viva La Roma, labuť, Giginka
Komentáře (3)
Komentujících (3)