Ve výškách, co mohly by být nebe
Kroky po špičkách
za závěsy.
Vždyť víš, mě můj strach
nevyděsí.
V bludných otázkách
tančíme si,
ve výškách, co mohly by být nebe.
Znám tě a ty znáš,
co se stane,
v mysli promítáš
zakázané.
Obavy mi smaž,
přivázané
k rukám, které touží cítit tebe.
Přečteno 246x
Tipy 16
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Gabrielle, Richty, Psavec, James Libustka, Iv, Květka Š., CULIKATÁ, labuť, hanele m., ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)