jsou životy, za který jsem zapálil svíčku, přestože se ještě žijí... nejeden... někdy mne bolí k lidem i mluvit o naději, když není nikde v dohledu... ale musí přece přijít lepší chvíle, to je snad zákon, nebo ne?
29.08.2010 11:44:00 | drsnosrstej kokršpaněl
no, hezounká dvojpáteřnice
17.08.2010 00:06:00 | Lilien