NIC JEN ŘÁDEK
Anotace: hlavně nedělej v tom zmatek.....
Tečka a pozdravuj
ticho v sobě ochraňuj
není víc než naděje
ale i ta roztaje
proč jen bloudí
ticha ptá se
myšlenku soudí
věří kráse.....
nepíše román
bloudí tiše
naděje schována
ticho píše
trest co není dokonán
ale ten řádek není dopsán
hlavně nedělej v tom zmatek
a pak nic jen řádek
a tečka.PAMATUJ.....
Přečteno 258x
Tipy 26
Poslední tipující: Gabrielle, stmivani.na.lepsi.casy, Hazentla, James Libustka, hašlerka, Elisha, Psavec, Mbonita, zenge, Květka Š., ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)