BEZ TITULU

BEZ TITULU

Anotace: . . .bez nápadu na titulek. . .

.
. .
. . .
ta slova od pláče
jsou hříšníci útrap
dejte jim kapesník
ať se vytřou
. . .
do sucha, děkuji
. . .
v bouři pouštních výprav
velbloudi třeští oči
a hrby kloní v bok
pouští vlnění
. . .
pozor, nespadněte
. . .
uhání proudy řek
neustále vpřed
smetou smutek
. . .
vyplaví překrásné poklady
a zrak přechází
v záři spasitele
. . .
v úkrok vzad
. . .
. .
.
Autor Tomáš Přidal, 16.08.2010
Přečteno 243x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, labuť, Květka Š., malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí