Sonáty
Můžete být kýmkoliv chcete ...
s kapucí na hlavě
nahodile mávat rukama
s nadšením ignorovat pravidla
odmítnout všechny absolutní cíle
být obětním beránkem
a s parádou vodit všechny za nos
kočkou i myší
slonem a fialkou
-------------------------------------
jen nesmíte klopýtat
o zvuk vlastních myšlenek ...
Přečteno 294x
Tipy 20
Poslední tipující: enigman, Gabrielle, JardaCH, HarryHH, jedam, Alci, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Agniezka, Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)