Sen je snem, Ty jsi Ty
Anotace: Po měsíci psaná další báseň a báseň také pro jednoho človíčka, na kterém mi moc záleží :)
Vstávám a chci si cosi zapsat do deníčku
Jenže v zálivu voda tiše spí ještě
A proto můj zor zachytí jen pomaličku
Nastavenou noční ještě dlaň, než udeří deště.
V té dlani chci Ti číst jak dávný Nostradamus
A myslet na tu studánku každou slunnou neděli
Když měsíc cloní žaluzie, ticho, žádný rámus
Tvým poselstvím noc ode dne krásně oddělí.
Dvé srdce, dvojí hlas a dvojí krása?
Nikoliv - pouze jedna a to je to vzácné
Když o půlnoci ponocný tiše lásku hlásá
Tím ponocným jsem já, je to těžké ba pracné.
Mám Tě rád tak jako mapa své souřadnice
A věř, že spolu se sejdou snad na konci světa
Mám Tě rád, to pravím roky stále více
Jen tři tato krásná slova nenahradí jedna věta.
Přečteno 532x
Tipy 25
Poslední tipující: Madanik, Makula, carodejka, Sweet KiWi, zelená víla, labuť, Krahujec, Psavec, Giginka, CULIKATÁ, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)