Vy lvi
Anotace: ohlédnutí stojí hodně síly
Běhám v kruhu, já chrt, za ocasem
Těším se na smrt, mrazený poločasem
Sevřený v hrobě, ztracené robě
Slyším lvi
Příbytek vzpomínek, skvot samoty
V hlavě je zmatek, jenom ty
Renato, to patří tobě
Vzpomínka moje, všechno co zbylo
Prohrané boje a srdce shnilo
Simono, to patří tobě
Doteky struny, hlazení tonů
Na všechny strany zase už tonu
Magdaléno, to patří tobě
Běhám v kruhu, já chrt, za ocasem
Těším se na smrt, sužován hlasem
Sevřený v tobě, v ztraceném hrobě
Jenom vy
Přečteno 307x
Tipy 6
Poslední tipující: Alien.v.v.s., slečna.závist, James Libustka, CULIKATÁ, Viva La Roma
Komentáře (1)
Komentujících (1)