Jen nahoru se trapně škrab
měj ostré lokty, černou duši
kdo nepřidá se, ten je srab
a úspěch mu nepřísluší
K lásce, prosbám buďme hluší
kam vstoupíme, vždycky zadem
k výstřelu s napnutou kuší
Jak skončíme? Nejspíš pádem!
***
Jiří senior
18.08.2010 07:18:00 | j.c.
Nádherná báseň! I manifest!
Pýší se hlavou i patou!
A jenom osel s tvým poselstvím
neposel by Zem svatou!
17.08.2010 16:00:00 | Špáďa
Nahoru dolů, dovnitř a ven,
nemohu si vybrat, je to jak sen.
Nahoru dolů, tak či tak,
nebo to zkusíme ... naopak? :o))
17.08.2010 09:28:00 | Zasr. romantik