Anotace: docela obyčejné....
Co je to vlastně všednost?
Není-li to zapomětlivost způsobená pamětí.
Díky pamětí zdá se nám,
že je to všechno kolem stejný
jako včera ... jako předevčírem ...
Ale vlastně se jen
jeden zapomněl na svět dívat
s otevřenou myslí jako dítě,
zapomněl být tady a teď ...
17.08.2010 12:24:00 | Romana Šamanka Ladyloba