Anotace: ..............
Tohle je první věc od tebe, která se mi doopravdy líbí nejenom tématem a obsahem, ale tak nějak tou skladbou. Nápady máš dobré, a pokud se jje budeš snažit vyjadřovat i jinak, než abab, tak to bude ještě zajímavější. ;)
18.08.2010 22:22:00 | J.U. Ray
úžasná slova i síla v nich, odhodlání, příliv .. těžké i lehké poslání.. a kamenem býti nelze, myslím, doufám...
17.08.2010 21:28:00 | zelená víla
myslím, že s takovou básničkou dokážeš, co si zamaneš.. obdiv.. ;)
17.08.2010 16:17:00 | dream in emptiness