Anotace: nechci, aby to bylo jednostranné. je to zkrátka instinkt, ne můj názor, ne něco, co vzešlo z rozumového uvažování.
Opravdu hodně dobrá báseň, hezky napsané....Bohužel, v životě to tak chodí. Se vším krásným, co přináší, přichází i to nehezké a potom si každý tak trochu "ušpiní košilku"...ale to k životu patří...ST
11.11.2010 01:20:00 | Sladkalu
když mi bylo 10 byla jsem šťastná. plánovala jsem si ještě pár skvělých let a pak že neumřu-li dřív při nějaké nehodě, zabiju se ve čtrnácti sama. nevím kde se stala chyba, asi že jsem kolem světa nechodila dost opatrně a ušpinila se dřív než jsem si to naplánovala.
19.08.2010 21:43:00 | Trauma