Komenského sady
Procházka krátká
Nebe se stmívá
Za uchem sedmikráska
Do dáli se dívá.
Do dáli, do světel
Do světel města
Je sama se sebou
Je jedna ze sta.
A stromy šumí ve větru
Jenže je není moc slyšet.
A tam, v dáli za městem
Nebe se červená a pak temná
A ta sedmikráska jemná
Zůstává za uchem
Stejně jak ona zůstává sama
Kopeček travnatý
Sem tam strom
A řeka pod pěšinkou šumí
Jenže ji není moc slyšet.
Přečteno 322x
Tipy 1
Poslední tipující: dablik007
Komentáře (3)
Komentujících (3)