Love for people
Jeden jediný dlouhý pohled
v umělém světle
opravdové chvíle
Barevná energie hlasu
rezonuje jako sólo na harfu
Kouzlíš
a jednoduše jsi
a jednoduše víš
Voníš a v plaché něze
brnkáme na stejnou strunu
vyprodaného koncertu propletených těl
a nebe se směje
a nebe prší - spolu s námi
Krátké intermezzo
sametových očí
Odevzdané
vláčné
samozřejmé přídavky
prostřelují nocí
Jsme jedno
a usínáme
rozpuštěni
v poslední melodii
...
..
.
vášně
Přečteno 400x
Tipy 15
Poslední tipující: Jin&Jang, WhiteSkull, G.P., jedam, Marcella, Jana M., Romana Šamanka Ladyloba, umělec2
Komentáře (5)
Komentujících (5)