Lolita
Anotace: Kdo neví, kdo/co je Lolita, ať si najde :))
Věkem ještě malé dítě,
tělem žena dospělá,
je to hřích, že tolik chci tě,
Tebe, dívko nesmělá?
Opíjí mne Tvoje vnady,
dostávám se do kolen
se sebou si nevím rady
mozek křičí: Zadrž jen!
Co mne tolik láká, svádí?
Nevinnost tvých tváří snad?
Tvoje křehkost, tvoje mládí?
Chci si s tebou děvče hrát.
Věkem svým mi nejsi rovna,
co je v tobě ukryto?
Chci tě poznat dopodrobna.
Chci být hříšník, LOLITO!
Přečteno 317x
Tipy 25
Poslední tipující: Gabrielle, dream in emptiness, Mbonita, Izza, nejsembásník, labuť, ziriant, danav, WAYWARD, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)