Amatér
Som úplný, priam čistokrvný amatér
poskakujem si životom raz tam, raz sem
Niekedy ma však zastihne semaforu červeň
mám na to šťastie, čím si to vždy zaslúžim, neviem..
Vedšinou ma, ale vtedy niekto stiahne spátky
ja pochopím náhle, že to mohli byt moje posledne hrátky
Čakám kým budem môcť skákať po bielych pruhoch
a nájdem tu tajomnú krásu ukrytú hlboko v ľuďoch
Potom hopsnem si na ďalšiu, pre mňa zábavnú etapu
budem sa tváriť, že básnici pri mojom výkone.. neplačú x)
Přečteno 367x
Tipy 19
Poslední tipující: Jeronym., carodejka, Labanda, Gabrielle, Danger, labuť, WAYWARD, CULIKATÁ
Komentáře (6)
Komentujících (6)