Odpouštět je božské
Čas zahojil staré rány,
odehnal i zlé vrány.
Snad zlost už ustala,
když sem tě nechala.
Už uběhly roky,
tys udělal další kroky.
Nečekáš už na mě dál,
čas tě jinam odvál.
Děkuji, že jsi mi odpustil,
a bolest si opustil.
Rány už nejsou,
Bůh ví kde jsou.
Přečteno 332x
Tipy 4
Poslední tipující: Dindane, carodejka, Skalsky Pavel
Komentáře (1)
Komentujících (1)