Já sám
Číhám na sebe za rohem
v ruce kyj (dřevěný)
v srdci vztek (nehmotný)
připravený se udeřit
Blížím se k rohu
a mám pocit
že na mě někdo číhá
Čekání mě už dusí
kde sakra jsem
měl bych to prověřit
Zpoza rohu spatřím
vyčuhovat kyj (dřevený)
a taky se na mě kdosi dívá
kde jsem ho jen už viděl ...
Oční kontakt
tupé výrazy
ostrá slova
fyzický kontakt
chvíli mám navrch
pak zjistím
že je to podvrh
docela to schytávám
Dochází mi síly
ony vlastně odchází
ještě rozdám pár ran
pár jich i dostanu
pak odpadnu
a vyčerpaně se dívám
na toho druhýho
krvácí stejně
najednou je mi ho líto
dostávám se
do smyčky omlouvání
protože vím
že potřebuji ...
... odpuštění
Přečteno 342x
Tipy 13
Poslední tipující: G.P., ona, Mbonita, Jiná, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)