Mahalo
Anotace: ..inspirace a čištění skrz Ho' oponopono.. pozn.(mahalo znamená děkuji) :)
Miluji sám sebe nejvíc
místo zlých vzpomínek
není v hlavě nic.
Omlouvám se sám sobě
za to že žijeme
v této hektické době.
Hledám odpuštění uvnitř sebe
za ty kteří nikdy
neuvidí krásné modré nebe.
Děkuji i za zelené stromy
které nádherně voní
za našimi domy.
Přečteno 382x
Tipy 3
Poslední tipující: Judita, dream in emptiness
Komentáře (1)
Komentujících (1)