Anotace: :-(
A realita někdy bolí.. někdy tak moc, že lepší je snít.. však za okny bolesti žije budoucnost a s ní, strašně moc krásných dní... a chvil..
24.08.2010 20:25:00 | zelená víla
Cítím s Tebou a hodně mi to připomíná moju minulost... ST! je za obsah, za sílu vyjádření... prostě to tak je a těžko to změníme... jsou věci, které se asik stát musely, musí...
23.08.2010 07:48:00 | NikitaNikaT.
Tak o tomhle něco vím .. no a ještě .. chlapovi se musí říct všechno polopatě, jinak se nechytá ..
ST!
19.08.2010 07:07:00 | jita.1965