Údolí rozhodnutí
Otěže jsem z rukou pustila
už nechci řídit cizí vůz
Proč tuhle cestu jsem si zvolila?
Teď za sebe se rozhodovat zkus
Loukotě slunečního kočáru
v pravé poledne se třpytí
O zítřku nerozhoduj postaru
Vůz se do propasti řítí
Na všechno myslet, nejbdělejší
s úsměvem, hledí otevřené
Myšlenky chmurné z čela tvého
myslím, že nikdo nezažene
Vládneme všichni stejnou silou
jež propůjčena byla nám
Jen skrze Něho já tě miluji
stejně tak miluj mě ty sám
Přečteno 322x
Tipy 32
Poslední tipující: zelená víla, enigman, jedam, Skalsky Pavel, nejsembásník, Tomáš Kallai z Hromova a Vlkova, Doradan, Psavec, hašlerka, Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)