Anotace: báseň? úvaha? aforizmus?
Bléééééééééééééé
To je nová reklamní kampaň?!
Na boj proti AIDS nebo na komunismus?!
Promiň, ale tohle? Myslel jsem, že okurkovej spolek má hranice, ale u vás je možný cokoliv.
To je příšerný? To neni básnička! Nejenom, že postrádá rýmy(což je u vás normální), ale nemá ani verše, to je prostě jenom myšlenka, ne básnička!!!
Ale to nic, i když sem dáš jakoukoliv račku tak to dostane 20 000 000 tipů a komentáře tipu: "Jak úžasné" nebo "ó...!" nebo dokonce "tak bravurní zamyšlení jsem neviděl..."
Blééé...
(ale nehledej v tom nic osobního...;D)
28.08.2010 19:16:00 | Corsica
Makrokosmos v makrokosmu. To je opravdu dobrý.
Mnohobuněční organismy jsou vesmírem pro jedno-
buněčné a my jsme mikroorganizmy nekonečného vesmíru.
18.08.2010 17:54:00 | jehlaspichlas